26 Haziran 2015 Cuma

ÇİKOLATA SOSLU HAVUÇLU PASTA
90 gr petibör bisküvi (1paketten bıraz eksik)
1 su bardagı parçalanmış ceviz içi
2.5 kg havuç
7 yemek kaşıgı dolusu şeker
1 yemek kaşıgı tereyağ
1 paket hindistan cevizi (50 gr)
yarım  paket çikolata sosu ve tarifine göre süt
HAZIRLANIŞI
Havuçlarımzı havuç soyacagı ile soyup rendeleyim ve tenceremize alıp şeker ve tereyağını katıp sulanıp suyunu çekene kadar pısirelim.Ardından cevizlerii ve bisküvleri ufak ufak parçalayıp içine katalım karıştırıp altını kapatalım
Kek kalıbımızı streç le kaplayalım ve tabanını hindistan cevizi yerleştirelm
Ardından havuçlu karışşımımızı dökelim bastırıp dolaba kaldıralım
1- 2 Saat kadar dinlenmesi yeterlidir ardından servis tabağımıza  ters çevrip alalım üzeri hindistan cevizli kaplı olcaktır onun üzerinede daha önceden hazırlayıp soğuttuğunuz cıkolata sosunu gezddririn istediğiniz gibi
AFİYET OLSUN Tadımız Tuzumuz'a teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler