26 Haziran 2015 Cuma

ÇİKOLATA YATAĞINDA KALPLİ PARFE
1 Çay bardağı süt
1 paaket krem şanti
1 paketten birazz eksik petibör bisküvi
1 yemek kaşıgı kuru kara üzüm
1 yemek kaşıgı kuru sarı üzüm
Yarım avuc badem
Çikolata Sos İçin
1 çay baradağı süt
1 yemek kaşığı cikolata sosu
HAZIRLANIŞI
Krem şantimizi sütle köpürtelim ve icine biküvileri fazla küçültmeden parçalayalım üzümleri bademelride katıp kaşık yardımıyla karıştıralım ve kalpli muffin kalıbına bölüştürüp en az 4 saat buzlukta bekletelim
Çikolata sosusmuzu pişirip sogumaya bırakalım
Yenmeden biraz önce cıkarıp cikolata sosu dökerek servis edelim Tadımız Tuzumuz'a teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler