30 Haziran 2015 Salı

Çikolatalı Pudink
Malzemeler
1 litre süt
1 tane yumurta
4 yemek kaşıgı kakao ( 33 gr )
2 yemek kaşıgı dolusu nisasta ( 35 gr )
Yarım su bardagı seker
( 100 gr )
1 paket vanilya
1 yemek kaşıgı tereyagı ( yada margarin )
1 paket çikolata 100 gr' lık
Üzeri için
Hindistan cevizi
Renkli süs şekerler
Hazırlanışı
Çikolata ve tereyağı hariç diger bütün malzemeleri bir tencereye koyun karıştırın. Sonra orta ateşte kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca çikolatasını koyun eridikten sonra ocağınızı kapatın tereyağı'nı koyun. Pırtılaşma olduysa mikserle çırpın sıcak kaselere dökün. Soğuduktan sonra istediğiniz gibi süsleyin servise hazır.
Afiyet olsun:)) Mutfak Zamani'na teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler