30 Haziran 2015 Salı

FIRINDA TAVUK :
 1 bütün tavuk
2 yemek kaşığı zeytin yağı
Tuz
Karabiber
Pulbiberi
Yapılışı
Tavuğun derisini atın yani size kalmış ve doğrayın.Yıkayıp suyunu süzdürdükten sonra Yağı tuzu baharatları ekleyip bir güzel harmanlayın Fırın torbasına 1 Kaşık un koyun torbanın heryerine yaydırın. Harmanladığız tavuğu torbaya koyun iki tarafından bağlayın 3 yerinden kürdanla torbayı delin önce ısıtılmış 200 derece fırında yarım saat pişirin ve torbayı yırtın üstü açık bir şekilde fırında kızartın.
Afiyet olsun Mutfak Zamani'na teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler