14 Haziran 2015 Pazar























Kabak Cacıgı

6adet kabak
4adet sıvrı bıber
2adet domates
2adet sogan
2yemek kasıgı bulgur
1tatlı kasıgı bıber salcası
1tatlı kasıgı domates salcası
1,2 cay bardagı sıvıyag
Uzerı ıcın
2 yemek kasıgı yogurt
Sarımsak
Soganlar dogranarak genısce bır tencereye atılır Bıberler boylamasına kesılır saplarından ayrılır ve dogranır ve tencereye atılır. Kabak cacıgının salcası da eklenerek sıvı yagla kavrulur.
Bıber salcasının acımtırak tadı aynı mıktarda domates salcasıyla dengelenır. Kabaklar da tencereye ılave edılır. Kabakların uzerıne az mıktar cıkacak kadar suyu dokulur  Suzgecte
Bulgur yıkanır ve tencereye dokulur. Pısmeye bırakılan yemek derin bır kaseye aktarılır ve sarımsaklı yogurtla servıs edılır

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler