26 Haziran 2015 Cuma

ALİ NAZİK
4-5 Adet közlenmiş kemer patlıcan
1 kase yoğurt
1 dis sarımsak
200 gram kıyma
yarım yemek kaşığı domates salçası
sıvıyağ
pul biber
tuz
 HAZIRLANIŞI
Kıymamızı tavaya alalım ve suyunu salıp çeksin ardından 3 yemek kaşığı kadar yağımızı koyalım kavuralım
Kavrulan kıymmızı salça ile karıştıralım arzuya göre 1 adet domates dograyabilirisiniz.
pul biber ve tuzunuda ekleyip altını kapatabilirisiniz.
 Közlenmis patlıcanlarımızı ince ince kıyalım ve sarımsaklı tuzlu yoğurt ile karıştıralım
Üzerine kıymalı sosusmuzu dökelim
AFİYET OLSUN Tadımız Tuzumuz'a teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler