ALİ NAZİK
4-5 Adet közlenmiş kemer patlıcan
1 kase yoğurt
1 dis sarımsak
200 gram kıyma
yarım yemek kaşığı domates salçası
sıvıyağ
pul biber
tuz
HAZIRLANIŞI
Kıymamızı tavaya alalım ve suyunu salıp çeksin ardından 3 yemek kaşığı kadar yağımızı koyalım kavuralım
Kavrulan kıymmızı salça ile karıştıralım arzuya göre 1 adet domates dograyabilirisiniz.
pul biber ve tuzunuda ekleyip altını kapatabilirisiniz.
Közlenmis patlıcanlarımızı ince ince kıyalım ve sarımsaklı tuzlu yoğurt ile karıştıralım
Üzerine kıymalı sosusmuzu dökelim
AFİYET OLSUN Tadımız Tuzumuz'a teşekkürler
26 Haziran 2015 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder