PATATESLİ KIYMALI KABAK
Malzemeler
1 tane kabak
1 tane patates ( ben iki koymustum oglum icin)
1 tane sogan
180 gr kiyma
Tuz
1 yemek kasigi salca
Istediginiz baharat
Sivi yagi
Yapilisi
Dogradiginiz soganlari yagla birlikte tencereye koyun kavurun. Kiymayi ekleyin kavurmaya devam edin. Istediginiz gibi dogradiginiz patatesi ekleyin kavurmaya devam edin. Salcayi baharatlari atin karistirin suyunu koyun patatesler pissin. Patatesler pisince kabagi ekleyin tuzunu koyup suyu eksikse su ekleyin ️cok Sulu istemiyorsaniz yüzüne cikmayacak sekilde su koyun kapagini kapatin. Kaynadiktan sonra altini kısın kısıkta kabaklar pişince kapatın. Yogurtla servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun:) Mutfak Zamani'na teşekkürler
30 Haziran 2015 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder