Yemekleri terbiyelerken kullanabildiğimiz, salataların olmazsa olmazı, sevmeyenin surat ekşittiği, yiyenlerin üzerine tuz serperek kabuğuyla bile yediği limon, her mevsim dolabımızda bizi sakin sakin bekler.
Kendisi tam bir C vitamini deposudur, kıs aylarında çaya sudan sonra en çok eklenendir. Yazın ızgara balığın altına limon konulur ki daha da lezzetli olsun. Tüm bunların yanı sıra limonu yemek ya da suyundan faydalanmak dışında kullanabileceğimiz pek çok alan var.
Madem söz limondan açıldı, başlayalım biz de o halde. Limon hakkında şimdiye kadar bilmediğiniz ya da tahmin etmediğiniz 9 pratik bilgi!
Cildinizi tertemiz yapar
1 Temmuz 2015 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder