31 Ağustos 2015 Pazartesi

HÜNKAR BEĞENDİ
500 gr kuşbaşı
1 baş kuru soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşıgı tuz
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salcası
Domates ve sivri biber
Baharatlar sıvıyağı.
ALT SOSU İÇİN..
1 adet közlenmiş patlıcan
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sanayağ
1 çay bardagı süt
1 çay kaşığı tuz
Önce kuşbaşı eti kendi suyunu salıp çekene kadar kavurun diğer malzemeleri ekleyip iyice pistiginden emin olun.
Margarini eritip unu ekleyin kokusu çıkana kadar kavurun ince kıyılmış patlıcanı ekleyin son olarak sütü ve tuzu ekleyip kaynayınca borcama yayın.pişen eti üzerine yayın sıcakken servis edin

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler