26 Haziran 2015 Cuma

 BAYKUŞ,AYI ve İKİ RENKLİ KURABİYE
Malzemeler
 300 gr pastacılık margarini
200 gr pudra şekeri
100 gr nişaşta
Şekil vermek için badem be damla çikolata kullandım
Ve un Herzaman ki kurabiye hamuru elde edicez
kulak memesi yumuşaklığında
Hazırlanışı
Yağ ve pudra şekerimi Güzelce karıştıralım yoğuralım ardından nişaşta ve unu ekleyerek yogurmaya başlayalım bir Parça koparaıp metrdaneyle açalım ve Çay bardagı ile keselim resimdeki gibi Şekil verelim bademleri boyuna ikiye bölüp iki gözün ortasına yerleştiriyoruz resimdeki gibi Bıçakla çizikler atıyoruz resimdeki gibi ve 180 derece ısıda fırına koyalım üzeri hafif pembeleşinceye kadar pişiriyoruz Afiyet olsun Tadımız Tuzumuz'a teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler