26 Haziran 2015 Cuma


 İÇLİ PİŞİ
1 Adet yumurta
1 çay bardağı yoğurt
1 çay kaşığı şeker
1 çay kaşığı tepeleme tuz
yarım paket kabartma tozu
ve un ele yapışmayan yumusak bir hamur elde edicez.
İç Malzemesi için :
kaşar rendesi ve yuvaklak dilimlenmiş domates
HAZIRLANIŞI
Yoğurma kabımıza yogurt, yumurta şekeri ve tuzu ekleyip karıştıralım ve yavaş yavaş unu kabartma tozunu ekleyerek yoğuralım yumuşacık ele yapışmayan bir hamur elde edelim .
Ardından yoğurmş oldugumuz hamuru 2 parçaya bölelim ve bir yumağımızı un yardımıyla oklava ile açalım resimde ki gibi.Ve ara ara boşluk kalcak sekilde domates ve üzerleine kaşar rendesi koyalım ve bir diğe yumağıda bu büyüklükte açp üzerini kapatalım ve su bardağı yardımıyla keselim .
Isınmış olan yağa atıp kızartalım diğere klan kenar kısımları da sade olarak tekrar açıp bıçakla kesip kızartabilirsiniz.Tadımız Tuzumuz'a teşekkürler


0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler