19 Haziran 2015 Cuma

OMNİ DİYETİ (2 HAFTADA 6 KG)
Son günlerde sürekli haberlerde çıkan Omni diyeti. Yapanlar memnun ve kesinlikle sağlığı bozucu bir etkisi yok. Denemek isteyenler için..

Süre – 2 hafta
Tekrar – ayda 1
Vereceğiniz kilo – 6 kg.

Omni diyet sağlıklı bir beslenme biçimidir. Bu diyette aç kalınmaz. Bu diyetin etkisini görebilmek için 2 hafta uygulamalısınız. Diyetin yanı sıra her gün 30 dakika spor yapmalısınız. Omni diyette süt ve süt ürünleri yer almaz, sebep olarak yaptıkları şişkinlik gösterilir. Soya ve ürünleri de yasaktır aynı şekilde rafine şeker de. Omni diyet derin dondurulmuş etleri de yasaklar – taze kesilmiş olmalı.
Müsaade edilen yiyecekler Taze sebze ve meyveler, kuru yemiş /doğal halinde/, fasulye ve mercimek, tahıl, ton balığı ve somon balığı, taze ve kurutulmuş bitkiler, kırmızı et.

Omni diyet örnek

1 günlük liste:
Kahvaltı: Lahana salatası, taze kırmızı ve yeşil biber,soğan ve sarımsak, 1 bardak şekersiz yeşil çay. Ara: Taze sebze veya meyve suyu.
Öğle: Büyük bir porsiyon – domates, salatalık, biber, soğan salatası. Ara: Bir avuç kuru yemiş.
Akşam: Izgara pirzola, Tatlı patates ve brokoli püresi. Yiyeceklerin bir gramı yoktur önemli olan doygunluk hissi gelince bırakmanız.
Bu şekilde 14 gün diyeti yapıyoruz ve 2 hafta ara verdikten sonra tekrar yapıyoruz. Yani diyetimiz ayda 1 kere tekrar ediyor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler