23 Haziran 2015 Salı

PRATİK TRUFF
Malzemeler:
1 paket kakaolu dankek çay saati
1 kutu krema (200ml)
1 paket bitter çikolata (80 gr)
1 bardak fındık (iri çekilmiş)
Süslemek için: dekor sekeri
Hazırlanısı: Keki rondodan geçirin yada elinizle minik minik parçalara bölüp ufalayın.
Tencereye kremayı koyup ısıtın ve çikolatayı kremaya ekleyip eriyene kadar kısık ateşte pişirip ufaladığınız keki fndıklarla beraber çikolatalı kremaya ekleyip yoğurun ve 2-3 saat buz dolabında bekletin.
Kıvama gelen çikolatalı harçtan küçük parçalar kopartıp elinizle yuvarlayıp dekor sekerine bulayıp servis yapın. Pembe Tatlar' a teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler