14 Haziran 2015 Pazar


ŞİLE

300 gr. kuşbası dana eti
2 su bardagı bulgur
2 adet patates
1 adet sogan
2 yemek kasıgı tereyagı
2 tatlı kasığı kara biber
Kusbası etler haslanır. Etler sogan ve tereyagıyla kavrulur. Patatesler yemeklik dogranır ve etin yanına kavrulmaya alınır. Bulgurlar güzelce yıkanıp süzüldükten sonra kavurma tenceresine koyulur. Kussbası et, patates ve bulgur iyice karıştırılarak suyu eklenip pişirilir. İki tatlı kaşığı kara biber de atıldıktan sonra tencere karıştırılır. Sile, cam bir kaseye alınır ve bakırdan bir servis tepsisinde servis edilir

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler