14 Haziran 2015 Pazar



SüPRİZ KURABİYE TARİFİ

5 Yemek kaşığı tereyağ ,1 cay bardağı süt, 1 cay bardağı sıvı yağ, 1 buçuk çay bardağı pudraşekeri ,1 vanilya ,1 kabartma tozu alabildiğine un
Kulak memesi kıvamında yoğur hamuru 2 ye ayır yarısına biraz kakao koy ve tekrar yoğur hamurları ceviz büyüklüğünde yuvarla kakaolu hamurun içine (2 dolu yemek kaşığı kaymak yarım cay bardağı pudraşekeri ve Ele yapismayacak kıvama getirecek kadar hindistan cevizini yoğur) yapılan karışımdan koy ve yuvarlak toplar yap beyaz hamurda icine nutella sür ve toplar yap 160 derecede hafif pembeleşene kadar pişir pudraşekeri ile servis yap afiyet olsun

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler