3 Temmuz 2015 Cuma

 ŞİNİTSEL ( TAVUK  KIZARTMASI )
MALZEMELER:
750   gr.  gögüs   bonfile ( kemiksiz  tavuk  eti )
2   yumurta
3  yemek   kaşıgı   un
5  yemek   kaşıgı   galeta   unu
Tuz, karabiber
Kızartmak   için   sıvıyag

YAPILIŞI:
Tavuk   etlerini   ince   bir   tabaka  halinde   kesin  yada  dövün.
Üzerlerine   tuz  ve   karabiber   serpiştirin.
Bir   tabaga  unu  koyun.
Diğer   tabağa  galeta  ununu  koyun.
Başka  bir  tabagada  yumurtaları  kırın  ve  çırpın.
Tavaya   yağı  alın  ve  kızdırın.
Etleri  sırasıyla   önce   una, sonra  yumurtaya, sonrada  galeta  ununa  bulayın.
Etleri  kızgın  yagda  kızartın  ve  kagıt  havlu  üzerine  alın.
İnce   ince  dilimleyip, servis  edin.
AFİYETLER  OLSUN. ARZUYA GÖRE'ye Teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler