30 Haziran 2015 Salı

ELMALI PAY
10 adet milföy
2 orta boy elma
Yarim su bardagi ceviz
1 yemek kasigi seker
1 tatli kasigi tarcin
Üzeri icin
Pudra sekeri
Yapilisi
Milföyler buzluysa buzlarini tezgah üzerine koyarak cözdürün.elmalari soyup ince ince dograyin. Cevizleride ince ince kiyin yerken agiza gelmesini isterseniz. ceviz Ve elma tadini almak icin dogradim. Siz isterseniz cevizi cekin elmayi rendeleyin size kalmis. Elma, ceviz, seker Ve tarcini bir kapta karistir. Milfölerın yarisina cizikler atin kesilmemis yerine hazirladigimiz harcdan biraz koyun kivirmaya baslayin. İki ucunu bastırarak kapatın.Kat kismini alta cizikler üste gelecek sekilde tepsiye dizin. Ayni bu sekilde milföylere Nutella koyarakta nefis bir krosan yapabilirsiniz.Önce isitilmis firinda 180 derecede üstleri hafif kizarana kadar pisirin. Pistikten sonra sogumaya birakin. Dilerseniz üstlerine pudra sekeri serperek servis yapabilirsiniz.  Mutfak Zamani'na teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler