Mantar Dolması (Labneli)
500 gr Mantar
Baharatli labne peyniri (Frischkäse mit kräuter)
Dilim kasar peyniri
Not: Labne peynirinin baharatli olanini bulamayanlar, sadesini alip icerisine ( karabiber, tuz, sarimsak, pulbiber, dereotu, maydonoz vs.) arzu ettiginiz baharatlari koyup kendiniz bir karisim elde edebilirsiniz.
Yapilisi:
Mantarların üzerini kağıt havlu ile ovarak temizleyin ve saplarını çıkarın.
Mantarlari bir borcama yerlestirin, icine cay kasigiyla birer kasik labne peynirinden koyun.
Mantarlarin üzerine dilim kasar peynirden koyun.
Hazir olan mantar dolmalarini daha önceden isitilmis 200° li firinda üzerleri kizarana kadar pisirin
Sicak sicak servis yapin.
Seda'nın Mutfağından'a teşekkürler
18 Haziran 2015 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder