Patatesli yogurtlu Havuc salatasi
6-7 Patates
5 adet havuc
1 kase yogurt
Tuz
Siviyag
Ilk önce patatesleri biraz tuz ekleyip haslayin.Havuclari rendeleyin tavada siviyagiyla soteleyin tuzunuda ekleyin. Havuclar sotelendikten sonra sogumaya birakin. Haslanmis sogumus patatesleri ezin bir servis tabagina bastirarak düzgün sekilde yerlestirin. Ben bu sefer böyle bir sekil verdım.Yogurdu biraz karistirin isterseniz yarisini mayonezde ekleyebilirsiniz. Yogurdu patatesin üstüne dökün yayin. Sogumus Havuclari yogurdun üstüne heryerine gelecek sekilde elinizle pay edin.dilerseniz maydanozla süsleyebilirsiniz.
Malzemeleri istediginiz sekilde azaltabilir yada cogaltabilirsiniz. Bu malzeme 12 kisilik tabi kesme seklinize göre degısebılır. Mutfak Zamani'na teşekkürler
30 Haziran 2015 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder