YOĞURTLU PATLICAN SARMA
Davet masalarınızı hem görselliği hemde lezzeti ile senlendirecek harika bir tarif.
Malzemeler:
4 adet kemer patlıcan
1 su bardagı süzme yogurt
1/2 demet dereotu
1 çay bardağı ceviz (iri çekilmiş)
2 diş sarımsak
tuz
Kızartmak İçin: sıvı yag
Hazırlanışı: Patlıcanları yıkayıp kabuklarını soymadan uzunlamasına ince olacak sekilde dilimleyin.
Dilimlediğiniz patlıcanları kızgın yağda arkalı önlü kızartıp havlu kağıt üzerine alıp fazla yağını süzdürün.
Sarımsakları rendeleyip, dereotunu ince olacak sekilde dograyın.
Derin bir kase içerisine yogurt, ceviz, dereotu, sarımsak ve tuzu karıştırın.
Hazırladığınız yogurtlu karışımı patlıcanların üzerine sürüp rulo sarın ve sabitlemek için kürdan batırıp servis yapın. Pembe Tatlar'a teşekkürler
25 Haziran 2015 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder