SİGARA BÖREĞİ
Malzemeler...
3Adet yufka
250 gr. beyaz beynir
yarım demet maydanoz
kızartmak için sıvı yag
Yapılısı :
1. Yufkaları üçken dilimler halinde kesin.
2. Peyniri çatalla ezin, maydanozu ince ince kıyın, peynirin içine ilave edin, hepsini karıştırın.
3.Yufkanın bir üçgen parçasının geniş tarafında malzemeden bir tatlı kaşıgı koyun, iki tarafını kıvırın ve sarın, sivri ucuna fırça veya elinizle ıslatın ve sarın.
4. kızgın yağda pembeleşene kadar kızartın. Kızarttıgınız böreklerin yağını alması için servis tabagına peçete kağıdı koyup böreklerini üzerine dizebilirsiniz.Afiyet olsun. Pastacı Kız'a teşekkürler
24 Temmuz 2015 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder