24 Haziran 2015 Çarşamba

İRMİKLİ LOKUM
Malzemeler:
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket toz krem şanti
üzeri için hindistan cevizi, badem
Hazırlanışı: Sütü şekeri ve irmiği orta ateşte koyulaşana kadar pişirip soğumaya bırakın...
Soğuyan muhallebiye toz santiyi ekleyip iyice yoğurun ve elinizi suya batırıp kücük toplar yapıp hindistan cevizine bulayıp isteğe bağlı üzerlerini bademle süsleyebilirisniz... Yaklaşık 2 saat dolapta dinlendirin...
Afiyet Olsun...Pembe Tatlar'a teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler