16 Ağustos 2015 Pazar

Yeşilligin saplarını biraz kesip bagını çözün. Yıkamadan dagınık bir şekilde kağıt havlunun veya bir bezin üzerine mümkün olduğu kadar yayarak açın. Birkaç saat yaprakların üzerindeki fazla suyu kuruyana kadar bu şekilde bekletin. Daha sonra bu yeşillikleri elinizle gevşek bir demet yapın. Bir kavanoza sapları aşagıda kalacak şekilde yerleştirin ve kavanozun kapağını kapatıp buzdolabına kaldırın.

Kullanacagınız zaman gerektiği kadar yeşilligi çıkarıp yıkayın. Kavanozu tekrar buzdolabına yerleştirin. Yeşilliklerin uzun süre bozulmadan dayandıgını göreceksiniz. Sadece böylesine pratik bir yöntemi uygulayarak bozulan ve çöpe atılan yeşilliklere, bir anlamda da israfa son vermiş olacaksınız.

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler