19 Haziran 2015 Cuma

 DONDURMALI PİŞMANİYE TATLISI
1 paket keci sütlü Cartedor kesme Dondurma
1 paket pismaniye
ÜZERİ İÇİN
istediğiniz her hangi bir sos (Meyveli,çikolatalı V.b )
YAPILIŞI
Yuvarlak altı üstü boş bir cember kalıp yoksa bir kase de olabilir.Kalıbı  servis yapacağınız , tabağa oturturun,elinizle bir miktar pişmaniye alıp kalıbın altına yerleştirin.Üzerine 2-3 cm kalınlığında kesmiş oldugunuz dondurmayı koyun tekrar pişmaniye tekrar dondurma tekrar dondurma bu katları çoğaltmak elinizde ben üc kez dondurma 4 kez pişmaniye koydum üzerini sıkıca bir kaşık veya bir çay bardağının altıyla bastırın ve kalıbı çıkarın ( kase içinde yaptıysanız servis tabağına ters çevirin) üzerini istediğiniz soslarla süsleyin  ben çikolata ve orman meyveli sos kullandım. ( yoksa renklendirmek adına reçellerde olur sanırım) fazla vakit geçirmeden servis yapın..
Güloannemutfakta'ya teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler