21 Haziran 2015 Pazar

ÇİKOLATA SOSLU AĞIZDA DAĞILAN KURABİYE

250 gr oda ısısında tereyag
1 su bardağı sıvı yag
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1.5 su bardagı pudra sekeri
2 yemek kasıgı kakao
5.5 su bardagı un
Bütün malzemeleri karıstırın. Yumuşak bir hamur elde edin. Hamurdan mandalina büyüklügünde parçalar koparıp yuvarlayın ve yağlı kagıt serili tepsiye dizin. 170 derecelik fırında 15-20 dakika pişirin. Üzerine 200 ml krema kaynama noktasına gelince 200 gr parçaladıgımız cikolataları kremanın icine atıp cikolatalar eriyene kadar karıştırıyoruz. Soguyunca kurabiyeleri süsleyin. Afiyet olsun. Şükrünüz ve bereketiniz bol olsun
Mutfaktan Gelen Lezzetler' e teşekkürler

0 yorum :

Yorum Gönder

Kataloglar. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayfalar

Facebook Sayfamız

Popüler Tarifler